Wereldlichtjesdag Achterhoek Home Dit jaar Eerder Nieuws Galerie Contact Media Sponsor Vrienden Bestuur
Voorgaande Jaren In 2012 is Wereldlichtjesdag Achterhoek opgericht.

8 december 2013

Het tweede jaar was Walter Brakhuyzen-Tacke wederom van de partij. De zang werd verzorgd door ‘Het Gezelschap’, Natasja Barkhuysen-Take zang, op viool Camille Clason. Wij hebben geen toestemming gekregen de beelden op internet te zetten, maar u kunt de dvd wel bij ons bestellen. U bepaald zelf de prijs, door deze over te maken met vermelding van dvd 2013.  
© Stichting Wereldlichtjesdag Achterhoek
Vrije bijdrage
9 december 2012 Het eerste jaar werd de zang verzorgd door Irene Hoogveld, ondersteund door de klanken van de schalen van Walter Brakhuyzen-Tacke. Er is door Patrick Spoel een mooie opname gemaakt van deze herdenking. Hiernaast vindt u een samenvatting. De dvd is te bestellen door een vrije gift over te maken met vermelding van dvd 2012.                                                                     
Vrije bijdrage

14 december 2014

De “vlinder” stond in 2014 centraal rond de herdenking van het overleden kind in het derde jaar van Wereldlichtjesdag Achterhoek. De zang werd verzorgd door zangeres Machabella, het geluid door Martin Kranenburgen, de harp werd bespeeld door Corine Gerritsen. De beelden hebben wij hiernaast geplaatst, natuurlijk kunt u deze beelden downloaden, maar voor een vrije bijdrage leveren wij u de dvd thuis.  
Vrije bijdrage
Gedichten

13 december 2015

Het “Hart” de liefde stond in 2015 centraal rond de herdenking van het overleden kind in de vierde herdenking tijdens Wereldlichtjesdag Achterhoek. De zang werd verzorgd door zangeres Machabella, het geluid door Martin Kranenburgen, de harp werd bespeeld door Corine Gerritsen. De beelden die we hier geplaatst hebben zijn een samenvatting van Wereldlichtjesdag 2015, natuurlijk kunt u deze beelden downloaden, maar voor een vrije bijdrage ontvangt u de gehele herdenking op dvd thuis bezorgt.  
Vrije bijdrage
Eerder